Начало Каталози Референции Контакти English

Дългогодишен опит

Фирма „Алтест” е създадена през 1992г, с основен предмет на дейност търговия с Алуминиеви, PVC и Усилващи профили, както и всички необходими аксесоари и обков, необходими за изработката на врати и прозорци. Главна цел на компанията е да предложи на българския и международния пазар цялостни интериорни и екстериорни решения в областта на дограмата.

Дългогодишните традиции на  фирмата естествено водят към нови проекти и  през 2005г. Алтест закупува високо технологично оборудване и стартира производството на собствена  PVC профилна система, носеща името  „KMG”. Марката се налага бързо и  успешно в национален и международен мащаб, печели доверието и лоялността на клиентите и през 2010г. фирмата инвестира в машини за производство на алуминиеви профили, познати и от преди това на пазара с марката „Алтест”.

По този начин Алтест осигурява  решения  за  цялостните нужди на всеки един клиент.

Успоредно с прогресиращото  разширяване на производствените мощности, фирмата изгражда и внедрява в експлоатация три линиии за прахово боядисване, елоксация и сублимация. Целият производствен цикъл се затворя, а по този начин множеството от дългогодишни и нови клиенти получават едно цялостно и  пълно обслужване, подплатено с кратки срокове на доставка, качествени продукти и конкурентни търговски условия.

  • Екипи от над 600 специалисти в областта.
  • Производствени площи разположени на повече от 100 000 кв.м.
  • Складова мрежа в над  20 точки в страната и чужбина.
  • Износ към държави на пет континента.